Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

STAROEGYPTSKÁ MANDALA

Energie dávných věků...

STAROEGYPTSKÁ MANDALA

Energetická pole zde vytváří nejen malba a pigmenty v ní obsažené, ale i Květ života, posvátné egyptské symboly a krystaly , které jsou sestaveny do energetické mřížky (grónský Kryolit, Růženín, Křišťál Herkimer, Křišťál Aqua Aura, Lemurský Křišťál, Lazurit, krystaly Kobaltu, Čaroit a černý Turmalín a Damara).
Doplněny jsou drobnými krystalky Olívínu, Rubínu, Korundu, Ametystu a Růženínu.

Vložený program propojuje jednotlivá energetická pole navzájem, vnáší společnou harmonii i Světlo a Lásku spojené s energiemi Bohyně Isis (Eset) a Boha Hora.

Do energií mandaly jsou zapojeny i vibrace dřeva, vosků a pryskyřic..

Mandala se v tomto energetickém programu ukazuje jako „trojjediná“

MANDALA VÍRY .. i v turbulencích současnosti přináší poznání Boží lásky, jeho ochrany . Říká : „I za noci nejtemnější, na Slunce pamatuj.. „

MANDALA OCHRANY .. Nastavené programy a vzorce vytváří ochranu Anti-Covid (programy ruší energetické vzorce viru a vložené kvintesence /meduňka, chininovník, netřesk / působí na fyzický virus )

MANDALA ROZJÍMÁNÍ .. spojuje nejen s věkem Laskavých Bohů, Lemurií, Atlantis a Starým Egyptem, ale i s novým věkem Avalonu, který nyní přichází a navazuje na ducha této zlaté epochy v dějinách lidstva.

Mandala se bude dále rozvíjet a zesilovat své energie v závislosti na srdci toho kdo s ní bude pracovat.

Tato mandala (50x50 cm) s kruhem Života je akrylová malba na březové překližce, která je napuštěna přírodními vosky a oleji.

Vytvořila Radka Musilová 2020

 

img_20200916_162105.jpgimg_20200916_162121.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 2
Celkem: 57118
Měsíc: 1298
Den: 59