Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Aioit

Srdce matky Gaii..

Aioit

je velmi vzácný krystal s neobyčejně vysokou vibrací naladěný na tyrkysový plamen čistého soucitného bytí, zahaluje duši do všeobecné lásky. Bere vás do andělských sfér a přitom udržuje kontakt i s Matkou Zemí.
Ajoit vyzařuje milující energii bohyně a matky Gaii, pomáhá i s komunikací s anděly. Často se vyskytuje v křemeni a je to krásný emocionální kámen  podporující naše energie, zejména u žen.

Tento krystal ztělesňuje pozitivní metafyzické vlastnosti, podporuje léčitele a přináší mu mír a harmonii.

Jedná se o vysoce duchovní kámen, podporující přijímání zemských energií. Má silnou ženskou energii bohyně Gaii, která stimuluje odpuštění  a pomáhá hojení karmických zranění z minulých životů.

Ačkoli energie tohoto kamene působí především u vyšších čaker. Má silný vliv v celém těle. Dokáže vymazat ze všech čaker jakékoliv disharmonické energie a umožňuje tak aby se  Světelné tělo mohlo spojit s fyzickým tělem.

Láskyplné frekvence tohoto krystalu zlepšují i  propojení s anděly a dalšími členy andělské říše. Pokud pracujete v jakékoliv oblasti, kde komunikujete z duchovními pravdami ... včetně jakéhokoliv druhu práce s emocemi a psychikou, je tento kámen velmi prospěšný pomocník.

Pokud na sebe nemoudře berete břemena ostatních nebo se trvale podceňujete, ajoit tento nežádoucí vzorec chování ruší.

ts-collection-ajoite-3-2.jpg   

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57156
Měsíc: 1329
Den: 61