Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Aqua Lemuria

Dědictví Lemurie...

Aqua Lemuria léčivý krystal


Tento nový krystal, který byl nedávno objeven v Indonésii, nese energie spojené s legendární starověkou  Lemurií. Přichází, aby zlepšil jasnozřivost, pomáhal při rušení starých energií a matric a připravil svět i lidi na nový věk, který přichází s pádem věku Orionu.


Krásný, transparentní, světle modrozelený krystal vzácné Aquy Lemurie pochází z hor Sumatry a Indonésie. Uvnitř krystalu se často nachází malé bublinky .

Tento krystal je podobný vulkanickému sklu. Aqua Lemuria může být použita pro usnadnění přístupu k Akašickým záznamům znalostí a moudrosti dávných časů minulých i nadcházejících časů, odhaluje vám kořeny moudrosti z minulých životů. 

6a540e63-424b-4ce3-8c48-add5e18ccc7a_grande.jpeg

 

 

 

 

 



Radha (indická bohyně) nám říká: "Aqua Lemuria rezonuje se srdcem a krční čakrou, přináší do vědomí vnitřní jádro moudrosti, která srdce zná, ale nemůže vyjádřit slovy. Pomáhá aktivovat myšlenková centra pro pochopení a interpretaci těchto" srdčních moudrostí " a také pro pochopení pravomocí vyšších světů, Aqua Lemuria sepne hrdelní čakru pro jasné vyjádření této vrozené moudrosti. Nabíjí vaše aurické pole s čistou energií vodního elementu, čímž vnáší povědomí o říši snů, andělů , duchovních průvodců, intuici, jasnozřivost,  interdimenzionálním cestování a jiné související nadpřirozené schopnosti.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57158
Měsíc: 1331
Den: 63