Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Azeztulit

Svět vysoko - vibračních kamenů..

Příběh Azeztulitu - Robert Simmons

Před lety mi andělé pomocí bytosti jménem "Azez", předali zprávu, že brzy nalezneme nový kámen, který se bude nazývat Azeztulit. . Když se kámen jakoby zázrakem objevil, jak předpověděli, byl tak silný a s tak vysokými vibracemi, že jsme jej považovali za Fenakit. Ale nebylo tomu tak. Vypadal jako nejobyčejnější a nejpokornější minerál - křemen, přesto jeho vibrace procházely celým mým tělem a dotýkaly se korunní i srdeční čakry. To nikdy žádný jiný křemen nedokázal. Azez mi tenkrát řekl, že Azeztulit přináší nové, nám dosud neznámé frekvence Světla.

O mnoho let později, když už jsem měl řadu dalších zkušeností Azeztulitem jsem zjistil, že bytosti Světla, předaly tyto vibrace ložiskům různých křemenů na zvláštních místech po celé Zemi. Tyto kameny nesou proudy světla, které nám mohou pomoci probudit se, léčit a rozpustit všechny naše staré bloky strachu, nemoci, ničení a smrti. Nesou duchovní vzor regenerace, a obsahují touhu Božského Světla zůstat v nás zde na Zemi. Azeztulit může změnit nás, může změnit Zemi, ale pouze tehdy, pokud přijmeme Azeztulit a jeho vibrace jako dar. A nabídneme svůj dar na oplátku.. a to práci s tímto kamenem.

Po původním Azeztulitu ze Severní Karolíny, byl objeven Vermontský Azeztulit a pak Satyaloka Azeztulit z jižní Indie.V roce 2008 jsme přišli na nový typ Azeztulitu ze Severní Karolíny, který jsme nazvali Sanda Rosa Azeztulite. Tento materiál, kromě křemene, obsahuje ještě granát a zelenou slídu. Jak sem zjistil, je to vynikající kámen pro vlastní tělesné uzdravení.

Na podzim roku 2008 našel ve Skalistých horách Azeztulit Rose. To byla další směs, která obsahuje křemen a růžový dolomit .Opět v sobě nese energii Azeztulitu ale růžový dolomit navíc dokonale uklidňuje a regeneruje emocionální těla.

V zimě roku 2008 jsme nalezli první opravdové Azeztulity s prismatickou strukturou, většinou byly žluté barvy, proto jsme je pojmenovali Gold Azeztulit.

Roku 2009 nám přinesl ještě jeden další kámen, jasně žlutý křemen ze zemí kolem Himálaje. Ukázalo se, když jsme ho zkoušeli v meditacích, abychom lépe poznali nový Azeztulit, že se jedná o unikátní klíč k rozvoji tvůrčího projevu a vůle. Pojmenovali jsme ho Himalájský zlatý Azeztulit. Rok 2010, na stejném místě v Indii přinesl dokonce dva nové druhy, Himalájský Gold Azeztulit a Gold red Azeztulit.

Proč se tohle všechno děje? Věřím, že jsme svědky vývoje který započaly Světelné bytosti kdy všechny křemeny na Zemi nakonec ponesou energii Azeztulitů! Pokud by všechny zemské křemeny, které tvoří 26% zemské kůry, začaly vibrovat na frekvencích Azeztulitu, intenzitou Azeztulite, budeme žít na jiném druhu planety – Planetě Světla. A my sami, se změníme současně se Zemí, do naší pravé přirozenosti - světelné bytosti.

Volně přeložil Miloš Fiala


Poznámka překladatele

Když jsem se na poslední odstavec tohoto článku zeptal archanděla Sandalfona, s úsměvem mi řekl, že je to krásné, leč nikoliv pravdivé.. vzestup Země nutně musí procházet přes vibrace lidí, nikoliv obráceně. To lidé musí svou planetu pozvednout světlem a láskou ve svých srdcích.. Oproštěním se od zloby a jiných těžkých energií. Musí přijmout Světlo a uvědomit si, že jen nesmrtelná duše činí člověka člověkem. Odpuštění sobě a jiným uvolní negativní energie, rozruší negativní programy a zvýší vaše vibrace. Andělé čekají jen na vaše zavolání, aby vám pomohli vše zvládnout. Planeta Světla není fikce, může být vaším domovem....

(Anděl Azez je jeden z Atlanských andělů..(

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 56713
Měsíc: 1069
Den: 46