Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Healerit

Kámen budoucnosti..

Healerit je křemičitan hořečnatý , ze Northwesternu, USA. Je to kámen světle zelené barvy. Na dotyk je velmi příjemný a hebký.

Healerite je jedním z nejlepších léčivých kamenů nového věku. Revitalizuje naše energie na buněčné úrovni. Pomáhá rozptýlit negativní vzorce a přizpůsobovat se božské energii. Je vynikající pro podporu radosti, rozpínavosti, velkorysosti i intimity.

Může usnadnit vzpomínku na minulé životy a učením se z karmických lekcí opravit nefunkční vzorce a pohnout se kupředu.


Je to kámen hluboké léčivé energie, pracující na několika úrovních. Působí na nesprávně fungující čakry, meridiány a systémy v organických a éterických orgánech, přináší blahodárný příliv potřebné energie.

Healerit tyto proudy přesune do těla poměrně snadno v kterémkoli bodě. Tento kámen silně rezonuje se srdcem, solarem a čakrou třetího oka , usnadní zvýšení a sladění vibračních vlastností těchto tří čaker a celého vibrační pole. Díky propojení těchto čaker, Healerit  stimuluje harmonický soulad uvědomění, lásky .

Ti, kteří se zabývají léčením, nebo k usnadňování hojení, získají v tomto kameni cenného pomocníka.
Tento kámen je skvělá pomůcka pro ty, kteří se snaží zahojit staré rány na emocionálním těle - dokonce i ty, které nevědomě neseme z minulých životů. Je vynikající pro umožnění vyvolání vzpomínek na minulé životy a pro poučení, které umožní opravit nefunkční vzorce a pohnout se kupředu.

Healerit může také pomoci léčiteli rozbít strukturu bytí "raněný léčitel" - čili ten, kdo se zabývá pomáháním druhým, ale zanedbává svou vlastní samoléčbu


Healerit je kámen planetárního léčení. Umístění tohoto kamene v oblastech, kde je poškozeno éterické tělo Země traumaty války, znečištěním, odlesňováním nebo a jiným poškozováním životního prostředí , umožní ovlivnit duchovní opravu těchto oblastí. Jeho propojení na astrologické aspekty a použití v Astrologii je ještě skryto. 

Healerit mohou léčitelé umístit ve svých léčebných pokojích, protože mají příznivý vliv na energetický stav jak léčitele ,tak klienta. Je také ideální pro meditace , protože stimuluje připojení našeho vědomí na vyšší duchovní sféry. Healerit rezonuje s dévy, anděly i duchy přírody a ti, kteří chtějí vstoupit do vědomého vztahu s těmito subjekty ´tak mohou využít jeho vlivu.

Děti s ním nachází přirozené a snadné spojení a přítomnost kamene jim pomáhá navodit klid a pohodu.

healerite-group-1-600x600.jpg

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57153
Měsíc: 1326
Den: 63