Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Heulandit

Kámen Božího srdce..

Heulandit je mimořádně užitečný kámen, toužíte-li po dalším vývoji. Karmicky pomáhá při opětovném navázání na dávné znalosti a dovednosti starověkých civilizací Lemurie a Atlantis a na vše, co si neseme z jiných minulých životů. Usnadňuje překonávání překážek jak mezi dimenzemi, tak přímo v nich. Dovoluje nahlédnutí do Akáši a vrací vás do karmické minulosti, aby se uvolnily negativní emoce, a vy se tak
mohli zotavit z jakékoli ztráty. Potom ukáže, jak se takové poznatky dají aplikovat na současný život.

V rovině psychické Heulandit usnadňuje změnu zakořeněných návyků nebo chování, zejména těch na buněčné rovině a nahrazuje je otevřením se novým cestám a zajímavým možnostem.

Ve sféře citové je to užitečný kámen odstraňující žárlivost a další negativní emoce. Zmírňuje rovněž povýšenecké postoje nadřazenosti a blahosklonnosti nebo pocit, že jste lepší než jiní. Zejména zelený Heulandit zbavuje kritických postojů a povýšených soudů. Pomáhá poznat, že všechny duše mají stejnou cenu. Napomáhá odpuštění všude, kde je ho potřeba.


V rovině fyzické působí kámen každé barvy odlišně: bílý na mozek a nervovou soustavu, růžový na endokrinní systém a zelený na srdce. Zmírňuje účinek bolestivých emocí na tělo a nahrazuje je radostí ze života.


Zasvěťte Heulandit a nechte jej ve své blízkosti, aby vám tiše přinášel požadované změny. Vyžaduje však pravidelné čištění.


 

Je to kámen, který v nejbližší době bude propojen s Božím vědomím a získá tak obrovskou pročišťující sílu. Bude to kámen chanelingu, odpuštění, kámen spojující nás s nejvyšším Vědomím Světla, s Bohem, Stvořiteli a jejich láskou.

 

heulandite40582a.jpg

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57152
Měsíc: 1325
Den: 64