Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Kámen Tiffany

Kámen vášně..

Kámen Tiffany ( Bertrandit) je vyjímečně vzácný a spletitý drahokam, tvořený z berylia a dalších minerálů, vzniklých z vulkanického popela vychrleného před více než dvěma miliardami let. Jeho sbírání je dnes již zakázáno,
A jeho cena úměrně ke klesajícím zásobám stoupá, ačkoli některé nádherné krystaly jsou stále dostupné. Berylium je jedním z nejlehčích, ale nejsilnějších minerálů a duchovně tento kámen se silnou energií a vysokými vibracemi zvyšuje intuici a metafyzické schopnosti, otevírá vyšší korunní čakry a propojuje s dalšími dimenzemi a nejvyšším Já.
Pomáhá zpracovat informace přicházející channelingy i přes meditace.
Z  hlediska duše , kámen Tiffany povzbuzuje vytrvalost a následování  cesty dle božího plánu, ať vede kamkoli.

V rovině emocionální pomáhá stát se otevřenějším a chápavějším. Odstraňuje bloky a odhalováním emoční síly podporuje přechody všeho druhu.
Naplňuje srdce a vyšší srdeční čakry bezpodmínečnou láskou. Rovněž povzbuzuje očištění na každé úrovni.
V oblasti mentální Tiffany umocňuje jasnou a bystrou mysl, podporuje vysokoškolské studium. Umožňuje komunikaci a očistu pocitů, které dříve byly skryty nebo za něž jste se styděli.

Fyzicky má úžasnou elektrickou a termální vodivost, která umožňuje volné proudění energií. Podporuje průtok energie v meridiánech, uvolňuje bloky, dodává energii systému čaker a čistí jej. Stimuluje libido a průtok sexuální energie, což mu vysloužilo i název "purpurová vášeň". Je proto vhodný i pro tantrické praktiky.

Použijte do mřížky  nebo náležitě umístěte.
Chcete-li jej nosit, použijte nejlépe leštěnou formu.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57830
Měsíc: 1522
Den: 95