Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Labradorit

Zázrak skrytý v duze

Labradorit je odjakživa vnímán a používán především jako ochranný kámen. Za jeho energiemi se však skrývám mnohem více než si myslíme. Nejvíce ceněn byl především ve své plnobarevné variantě, nazývané Spektrolit. Původně byly takto nazývány jen kameny pocházející ze Skandinávie, později byl za Spektrolit vydáván takřka každý silněji vybarvený Labradorit. 

Vibrace příslušné Spektrolitu získává labradorit tím, že se propojí se Zemskými krystaly. Existují propojení přirozená, ale člověk, který pracuje se Zemskými krystaly, může tato spojení vytvářet i cíleně. 

Multispektrální vibrační pole, které tímto Labradorit - Spektrolit získává, působí harmonicky na vibrace a energie člověka a pomáhá mu zpracovat jeho životní poslání, ale také nalézat skryté a již zasuté sny a touhy.. Je tedy i jeho cestou do "Krajiny snů"

Pokud namísto propojení s krystaly Zemskými volíme propojení s Lemurským krystalem Omori, vytváříme velmi silný léčebný kanál, tvořený energiemi léčebného pole svatyně Alta-Ra. Tento Labradorit je tak vhodný především k sebeléčení, dlouhodobému a postupnému. Krystal se umístí buď přímo u člověka ( např. šperk) nebo do lůžka (pod polštář, noční stolek) 

Pro lidi, kteří hledají svou duchovní cestu, své poslání zde na světě a chtějí ho cele přijmout, je možné propojit Labradorit s Krystalem Kala (obrovský zelený krystal  v Chrámu Andělských křídel na Siriu)  

Přináší člověku na jeho duchovní cestě moc a sílu Zeleného paprsku a s ním pokoru a průvodce, kteří mu pomohou zvládnout základní úskalí každého člověka na cestě osvícení.. odpuštění sobě i jiným a jeho Ego

51mkwoo1k3l._sx425_.jpgimages.jpg

 

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57210
Měsíc: 1383
Den: 59