Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Programování kamenů

Práce s kameny..

Programování kamenů

Energii kamenů lze ovlivnit velmi významně jejich dalším naprogramováním, při kterém do léčivého kamene vkládáme další vlastnosti, či modifikujeme ty, kterými je přirozeně vybaven.
Kameny lze propojovat i navzájem, kdy například menší kámen, specifických vlastností, může doplňovat energii z geody, či velké drůzy se kterými je cíleně energeticky propojen.

Samostatnou kapitolou programování, je vytváření různých  krystalických mřížek, složených z více kamenů, propojených navzájem s cílem,  aby vytvořily energetické pole s požadovanými účinky.

Propojit kámen či krystal  je možné i se Zemskými krystaly (což jsou obří několika set metrové krystaly ukryté v hloubce země) , pro dosažení specifických vlastností. U tohoto propojení však vždy předem zvažujeme účelnost a smysluplnost tohoto kroku, protože Zemské krystaly mají mnohem důležitější, globální úkoly. Navíc pro práci se Zemskými krystaly je nutné je třeba vytvořit spojení vašeho vědomí  a vědomí Zemských krystalů. Dalo by se to nazvat určitou "autorizací"..  při které Krystaly přijmou člověka, jako pracovníka s energiemi kamenů a krystalů.

Možnosti programování a propojení...

Programování kamene pro šíření Světla a Lásky

Programování pro specifické léčení

Programování k variabilitě vibrací, kdy lze také nastavit krystal, např. Azeztulit, Fenacit.. , aby své vibrace přizpůsoboval svému uživateli a tak si mohl takový, jinak extrémně vysokovibrační kámen, koupit i méně energeticky pokročilý uživatel. Tak jak bude uživatel své energie navyšovat, i kámen se bude přizpůsobovat a pořád jej bude přirozeně a nenásilně podporovat.

Blokování Obsidiánů, aby nebyly použitelné pro černou magii, případně jeho přeprogramování, pokud je naopak třeba jeho černou magii zablokovat.

Vložení Lemurského léčebného kódu. Lze do jakéhokoliv kamene a kámen při každém používání léčebně harmonisuje jemněhmotná těla, opravuje a posiluje auru a harmonisuje energetické toky.

Vložení programu Harmonie, ve svém okolí šíří harmonické energie. Zde krystal potřebuje velké množství energie.

Vytvoření specifických prostorových mřížek, např. K léčení, ochraně před negativními energiemi, ochrana domů, bytů, ochranné pole u PC, mobilních telefonů  a pod. Opět velká spotřeba energie.


Všechny programy lze nastavit i dálku.  Na dálku je možné provést i speciální čištění kamenů, pokud někdo má podezření, že jeho kámen, krystal není čistý a netroufá si čistit sám.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 2
Celkem: 57036
Měsíc: 1240
Den: 48