Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Que sera krystal

Pověz mi kam kráčím..

Que Sera Krystaly

Que Sera krystaly jsou kameny s úžasnou a zcela odlišnou a neobvyklou vibrací. Přináší energii prostřednictvím vyšších čaker. Que Sera krystaly vibrují v mnoha čakrách a je radost je používat, protože se tím vytvoří účinek na všech rovinách - fyzické, mentální, emocionální, duchovní i duševní. Je to vynikající kámen, který vám pomůže dosáhnout klidu a vyrovnanosti. Krystaly mají velmi přátelské a atraktivní vibrace, kterými na vás působí.

Tento velmi vzácný kámen je k dispozici pouze v Brazílii a je směsí různých druhů krystalů... křemene, vápence, kaolinu, oxidů železa, magnetitu, clinozoisitu a leucozenu.

Stejně jako Melody stone (Super Seven krystal) mají všechny kameny stejné vibrace bez ohledu na vzhled jednotlivých kusů nebo na konkrétní minerály v nich obsažené. Tento kámen není příliš známý, ale má některé vynikající vlastnosti. Silně totiž stimuluje vaše „jasnoslyšení“. Použití Que Sera krystalu pomůže vaší komunikaci s vyššími sférami, neboť snadno otevírá váš sluchový kanál.

Je to krystal s velmi silnými vibracemi, které přinášejí silné duchovní světlo a energii do těla a do vašeho aurického pole. Uvádí do rovnováhy vaše meridiány a doplňuje energii. Tyto kameny stimulují psychické komunikační schopnosti stejně jako jasnoslyšení. K tomuto účelu je používejte na hrdelní čakře. Mají krásnou energii, která je velmi atraktivní a jejich použití je opravdu příjemné.

Rozeznívají se velmi silně v každé čakře, ale nejvíce ve vyšších čakrách a v rámci čakry duše hvězdy a korunní čakry. Je velmi užitečný nosíte-li ho v kapse, pomůže vám získat z povědomí o smyslu vaší životní cesty. To vám pomůže, aby jste si byli vědomi rozsahu alternativ, které můžete objevit a jak se může váš život odvíjet.

Kdo by měl Que Sera krystal používat.

Je to vynikající kámen pro léčitele, je užitečný i pro ty co léčí pomocí kineziologie. Můžete ho použít k vyrovnání meridiánů jeho umístěním na oblastech, o kterých se domníváte, že tam energie neproudí správně.

Energie krystalů Que Sera podporují hojení zdravotních problémů vznikajících na hlubší buněčné úrovni.

Tyto kameny také pomáhají léčiteli dostat informace prostřednictvím jasnoslyšení. Tyto vibrace vám pomůžou, abyste více vnímali zprávy přicházející k vám prostřednictvím mysli z vyšších sfér a mohli tak spolupracovat s vyššími bytostmi při procesu léčení.

 

Jak používat Que Sera krystaly

Que Sera krystaly mají sílu vás příjemně pozvednout pokud jste v depresi a uklidnit když jste naštvaní nebo ve stresu.

Použití těchto výkonných krystalů je jedním ze způsobů jak se stresu zbavit. Jsou vynikající pomocníci, pokud budete pociťovat obavy nebo pokud máte silné pocity strachu, či některé fobie.

Použijte také kámen v čakře solar plexu, pokud máte osobní problémy, které byste chtěli řešit.

Pokud jste unaveni pokládejte na sakrální čakru. Únava je příznak, že vaše energetické hladiny klesly a potřebujete pomoci je zase zvednout.

Je to vibrace, která funguje tak trochu jako zasunutí šňůry do extra zdroje napájení. Funguje to jak fyzicky, tak energicky, a to navozuje stav hlubokého léčení. Tento krystal vás také chrání před elektromagnetickou energií vydávanou např. počítači, takže je vynikajícím kamenem pro sítě v místnostech, kde se pracuje s elektronickým zařízením.

Použijte Que Sera krystaly v meditaci

Stejně jako většina vysokoenergetických krystalů je i tento vynikajícím kamenem pro meditaci. Použijte ho na čakru třetího oka, stimuluje vaše psychické schopnosti a komunikaci s bytostmi ve vyšších sférách. V meditaci můžete zjistit, že váš způsob pohledu na svět se mění .

Tím, že jste získali povědomí o různých cestách nebo možnostech, které jsou vám k dispozici, můžete dovolit budoucnosti vyvíjet se dokonaleji.

Que Sera Krystaly mají jedinečnou energii, která vám také pomůže získat odpovědi na otázky, ale zde je dobré vás varovat ..... !

Buďte si opravdu jisti, že chcete znát odpověď na vaše otázky , protože energie tohoto kamene zajistí, že ji skutečně obdržíte . Jenže ne vždy musí být odpověď zrovna taková, jakou očekáváte ... nicméně bude to pravdivá odpověď!

Je i velikou motivační podporou . Pokud jste něco odkládali, použijte jej v meditaci, která vám pomůže najít motivaci k pohybu vpřed za vašimi plány.

Pomáhá opravdovosti a vezme vás na místo, kde si můžete prohlédnout svou životní cestu jasněji.

Vibrace tohoto kamene je prý silně navázána na energii staré písně Doris Dayové "Que sera, sera ...“ čili česky .. 'co bude, bude …' ale ve skutečnosti se však vztahuje k vaší schopnosti být spolutvůrcem tohoto budoucího vývoje.

Můžete být schopen jasněji plánovat, co bude ve vaší budoucnosti a vyberete si , kam jít. Vibrace tohoto kamene vám pomůže využít pomoc bytostí ve vyšších sférách, které vám pomohou na vaší cestě.

Kombinace s jinými kameny

Chcete-li zvýšit své duševní komunikační schopnosti, můžete jej použít na hrdelní čakře s některým z modrých kamenů, které zvyšují psychickou komunikaci, Celestin , Dumortierit nebo s krystaly křemene, jako je Aqua Aura nebo vysokoenergetickým krystalem  Super Seven nebo s diamanty Herkimer .

Pro použití v srdeční čakře a čakře brzlíku je možné kombinovat s jinými kameny, které pomáhají v této oblasti , zejména pokud chcete pomoci zvládnout emocionální problémy, jako je deprese a stres.

Kombinace s kamenem Fialového plamene Čaroitem je také užitečná, protože vám dává silný smysl pro službu ostatním.

Jak jsme již četli, silně podporuje jasnoslyšení a k tomuto účelu ho lze kombinovat s jinými kameny, které rovněž podporují jasnoslyšení a jsou silně navázány na anděly, jako Goethit , Angel Phantom křemen, Celestin, Elestial křemen. Mohou přinést další pomoc od andělů.

Souhrnně

Que Sera Krystaly mají zcela unikátní vibrace, jsou zcela odlišné a poměrně neobvyklé. To může být využíváno na všech čakrách. Silně podporují jasnoslyšení a psychické komunikační schopnosti a stimulují pomoc od bytostí vyšších sfér.

Pomohou vám získat odpovědi na své otázky, ale uvědomte si, že byste měli být připraveni odpovědi také přijmout . Měli byste být schopni jasněji vidět, co bude týkat vaší budoucnosti. Stejně jako stará píseň "Que sera, sera ... "... tento kámen doporučuje spoluvytvářet svou budoucnost a rozhodovat o své budoucnosti s jeho podporou.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57154
Měsíc: 1327
Den: 62