Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Sestavením kamenů dílo nekončí, ale naopak začíná..

Vytvořením energetické mřížky z kamenů (krystalů) to pravé tvoření teprve začíná.

Vytvořením energetické mřížky z kamenů (krystalů) to pravé tvoření teprve začíná.

Každý krystal má svůj stav existence a vědomí. Může být naplněn nejrůznějšími nízkými energiemi, které vstřebal v předchozím čase, jeho vlastní energie mohou být vyčerpány či obsahuje staré programy, zasvěcení a nastavení.

Prvotním úkolem tedy je vědomí kamenů uvolnit a připravit na další tvoření, kdy harmonizujeme vibrace, aby vzájemné interakce mezi kameny byly co nejčistější . Toto je nesmírně důležité, protože každý kámen či krystal si nese své vibrace a energie, které nemusí „ladit“ s energie těch ostatních. Stáváme se dirigentem hudebníků, které musíte vést tak ,aby vytvořili dokonalý orchestr.

 

Pokud je takto nastaveno, znovu se můžeme napojit na spojené vědomí kamenů.. Vnímáme jejich sílu.. a oni vnímají nás.. V naší mysli vidí naše představy a pokud i my dokážeme dobře vnímat, v mysli se objeví možné varianty spojení. Jejich účinek, význam.. Možnosti napojení na Zemské jádro či Zemské krystaly. Řada krystalů nabízí i možnost napojení na krystaly z jiných planet. Je třeba jen zvolit.. Vložit svůj řád a představy do tohoto systému..

 

Není to jednoduché, ale takto vytvořená energetická síť je neskutečně silnější či účinější než taková jaká se dělá běžně..

Není třeba ji nabíjet, čistit.. stále připravena pracovat tak, jak jsme si přáli při jejím vytváření.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 5
Celkem: 56638
Měsíc: 1030
Den: 45