Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Energie Taangenta

Léčebné vibrace z hlubiny Vesmíru

Na Siriu v chrámu Taangenta jsou uloženy mohutné krystaly uvolňující tuto energii. Frekvence Taangenta působí přímo na fyzické tělo a regeneruje veškeré tkáně a orgány.

Tyto krystaly pochází z planety, která se nachází  v soustavě hvězdy Theta-cygni. Je to jediné známé místo v této části galaxie, kde se tyto krystaly mohou nalézt.

Na chrám Taangenta je napojena řada dalších menších chrámů a svatyní, aby mohla tato hojivá energie sloužit co nejvíce lidem.

Jejich energie je z proměnných vibrací, nastavují se v ní vždy rezonující frekvence k energetickému vzorci nemoci na fyzickém těle, aby ho tímto (rezonující frekvencí) vyrušily.

Energie Taangenta je vhodná pro sebeléčení i léčení druhých.

optimální způsob jak použít tyto energie, je napojit krystal, který je trvale v naší blízkosti na krystaly v chrámu Taangenta. Pro toto spojení se nejvíce hodí Kalcity a Aragonity.

Je třeba si však uvědomit. Nemoc často přichází jako upozornění, že jdeme nesprávnou cestou, nebo nesprávně konáme ve svém životě. Pak nám nepomůže žádná léčebná vibrace, byť by byla sebesilnější, ale jen opuštění "slepé uličky" .

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57876
Měsíc: 1531
Den: 130