Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Jasnoschopnosti

Vyšší schopnosti vnímání jsou dány všem lidem. Ne každý však tento dar v sobě dokáže otevřít..

Jasno-schopnosti

 

Jasnovidění

Jste výrazně vizuální typ a často si všímáte nejprve toho, jak člověk, místo nebo dokonce jídlo vypadá. Pravděpodobně jste výtvarně nadaní nebo máte "oko" pro sestavování obsahu šatníku, pro interiérový design a podobně. Je pro vás důležitý vizuální soulad, máte rádi vše, co lahodí oku. Když jsou vám na blízku andělé, nejspíše vídáte třpyt nebo blikavé světlo, a možná jste již někdy koutkem oka zahlédli některého z vašich zesnulých. Míváte vize o tom, co je možné udělat, a často je dokážete proměnit v činy.

Andělé s vámi mluví pomocí mentálních obrazů a znamení, která můžete spatřit pouhým okem, prostřednictvím opakujících se číselných řad (např. 111, 444, atd.). Nalézáte mince, vídáte motýly, ptáky a barvy obklopující lidi. Věřte svým vizím, jejich prostřednictvím k vám mluví nebe!

 

Centrum jasnovidění je šišinka mozková spojená s čakrou třetího oka

 

Jasnocítění

Se světem komunikujete skrze pocity. Jste velmi citliví, pravděpodobně se necítíte dobře v davu (což zahrnuje i řízení auta v hustém provozu). Někdy zaměňujete cizí pocity za vlastní. Jste soucitní lidé, často nevědomky cítíte bolest těch okolo. Chcete ostatním pomoci ke štěstí, často navazujete vztahy s lidmi, kteří potřebují radu, takže z vás může být pomocník na profesionální úrovni. Nejspíš vás trápí, že jste přecitlivělí, ovšem tato citlivost je pro vás nástrojem pro přijímání poselství z nebes.

Andělé vám promlouvají do těla nebo do srdce. Radost je pro vás znamením, že jdete správnou cestou, bázeň vám říká, že je třeba se začít léčit nebo něco změnit, únava signalizuje, že je potřeba si odpočinout, uvolnit se a věnovat se jen sobě. Na lidech poznáte, zda se jim dá věřit nebo ne, máte dobrou intuici. Během komunikace s duchovním světem cítíte změny teploty nebo tlaku, poznáte přítomnost vašich zesnulých blízkých, někdy máte pocit, že vás andělé hladí po tváři nebo po vlasech. Nepodceňujte tyto vjemy, takto s vámi mluví nebesa!

 

Centrum jasnocítění je srdeční čakra

 

Jasnovědění

Jste intelektuálně založení a dostáváte přímé zprávy pomocí myšlenek a zjevení. Často se stane, že něco víte (ať už triviální, či důležitá fakta), aniž byste o tom předtím četli nebo slyšlei - jako by Bůh stahoval některé informace přímo do vašeho mozku. Nenávidíte společenskou konverzaci, dáváte přednost pořádné diskuzi. Necítíte se dobře ve společnosti, kromě situací, kdy jste "jeden na jednoho" a bavíte se o něčem, co vás zajímá. Umíte spravovat věci, aniž byste se dívali do návodu, daří se vám řešit různé situace a léčit lidi. Pravděpodobně se vám v mládí posmívali, že jste "všeználek". Váš postoj k existenci andělů může být skeptický - pokud jste ovšem nezažili dramatickou situaci, kterou si nedovedete logicky vysvětlit.

Andělé s vámi mluví prostřednictvím vjemů beze slov. Vaše mysl umí požádat o pomoc nebo o radu, která se vám zjeví v hlavě v podobě myšlenek. Vaše výborné nápady v oblasti vynálezů, učení a podnikání by neměly být podceňovány. Všechny situace, kdy něčemu přijdete na kloub, jsou znamením, že jste ve spojení s anděly. Jako jasnovidci máte většinou za to, že věci, které víte, jsou běžné. Ale nejsou! To nebe slyší vaše modlitby a nabízí vám odpovědi.

 

Centrum jasnovědění je spojená korunní a srdeční čakra

 

Jasnoslyšení

Jste citliví na zvuky, nemáte rádi falešnou hru a jiné nepříjemné sluchové vjemy. Zapamatujete si každou melodii stejně dobře, jako si lidé s fotografickou pamětí pamatují všechno, co přečetli. Při cestování byste měli používat ucpávky do uší, jelikož odpočívat v letadle nebo v hotelu je pro vás velmi nesnadné. Ze stejného důvodu se na koncertech vyhýbáte prvním řadám. Pokud používáte budík, raději volíte jemnou melodii než zvonění.

Andělé s vámi komunikují slovy, která slyšíte buď uvnitř, nebo z vnějšku. Během krizových situací slýcháte hlasitá varování. Nebeské hlasy jsou však - na rozdíl od halucinací - vždy milující a inspirující, a to dokonce i v případech, kdy po vás žádají hrdinské činy nebo vykonání něčeho, co je dle vašeho názoru nemožné. Je pravděpodobné, že když se ráno budíte, slýcháte nebeskou hudbu nebo své jméno. Nemějte obavy, že si to vymýšlíte, i když nebeské hlasy zní podobně jako váš vlastní hlas. Pokud je ten hlas milující a žádá vás, abyste něco vylepšili, je to hlas přímo z nebe.

 

Centrem jasnoslyšení jsou čakry ucha

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 56899
Měsíc: 1169
Den: 46