Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

POZEMŠTÍ ANDĚLÉ

Jsou mezi vámi...

Pozemští andělé

 

pojem pozemští andělé asi nejvíce zpropagovala (či zprofanovala) Doreen Virtue. 

Ale její faktografie byla v podstatě správná.

 

Aby vibrace a vnitřní síla lidí byla posílena, aby jejich odolnost vůči temným sílám byla větší, aby lidé směřovali, přes všechno to klopýtání,  vpřed... to vše byly důvody proč na Zemi postupně začaly přicházet i duše jiné než pozemské.

 

Doreen Virtue dělí pozemské anděly na několik skupin. Kromě andělských duší, zde ještě uvádí duše elementálů a duše z jiných planet než Země. Tady ovšem dochází k mylnému spojení dvou systémů, které Světlo spustilo pro pomoc Zemi.

 

Spojuje ve svých knihách pozemské Anděly s Intervenčním programem Světla, který se netýká duší vyšších bytostí, ale obyvatelů Plejád, Lemurie, Siria aj, kteří zde po tisíce let ( od dob Atlantidy) působí, aby Zemi a lidem také pomohli posunout se vpřed.

 

 

Mluvme tedy proto především o Pozemských andělech jako takových, tedy o duších vyšších bytostí, které jsem z různých důvodů přicházejí pomáhat.

Tyto duše sem přicházejí :

 

1.Prvoplánově (v souladu s Božím plánem)

2.Odčinit vinu

 

Prvoplánově znamená, že duše se přímo připravuje na toto poslání. To může být krátkodobé, k určitému úkolu, ale i dlouhodobé, trvající tisíce let.

Přichází sem na Zemi takto tisíce duší, převážně nižších andělských bytostí, ale jsou či byly tu i nesmírně silné duše archandělů a to jak ze sfér Světla, tak bytostí Země. Je to proto, že temné struktury se při své činnosti kryjí spojením s lidmi a blokují tak zásah na úrovni Světla. Andělé proto přichází sem na Zemi, stávají se lidmi a bojují přímo zde, na fyzické úrovni. Je to pro ně nesmírně komplikovaná záležitost, inkarnací ztrácí své síly, projdou závojem zapomnění a po narození si nejsou vědomí své identity. Jen pomalu se rozpomínají a probouzejí své schopnosti v mezích fyzické reality.

A ne náhodou se stávají terčem temných sil, ať už přímo, či nepřímo přes svět lidí.

Velmi obtížně snášejí těžké vibrace fyzického světa, pobyt zde na Zemi v prostředí zloby a násilí, je pro ně utrpením. Přesto zde mnozí působí již takřka 7 - 8000 let, od dob Atlantidy.

Poznali jsme je v rolích např. Jako Karla IV., Karla Velikého, sv. Dominika, sv.Františka, Ludvíka XIII., Leonardo da Vinci, Jana Husa.. 

Takřka vždy se chovali jinak než běžní lidé. Jako lidé neuvěřitelně empatičtí, laskaví, v jejich společnosti je vám příjemně a cítíte se v bezpečí. Často působí či působili i jako léčitelé, mágové.. Jsou také Světlonoši, jejich srdeční čakra do okolí uvolňuje silný proud harmonických vibrací Švětla, který neutralizuje ve svém okolí negativní energie. (viz níže)

Jsou to však lidé snadno energeticky zranitelní, nejen pro svůj původ, ale i díky otevřenosti se kterou vstupují mezi lidi. 

d053afe0fb835d56afb0eeb6ae0c20d8.jpg


 

 

 

 

 

Odčinění viny

i tento důvod zde na zemi nastává. Nesmíme si zde představovat, že se jedná o nějakou masivní zradu Světla, jako je popisována v Bibli.

Tzv trest pozemské inkarnace si povětšinou stanoví samy Světelné bytosti, za svá selhání, či spíše pocity selhání.

 


 

Obě dvě skupiny mají společné problémy, které zde tyto duše mají. Těžké vibrace lidí, zloba, zabíjení, nenávist aj. jsou pro jejich duše devastující. Proto častěji než u jiných může mít člověk-pozemský anděl problémy psychické, s alkoholem apod.

Jejich duše jsou naučeny jednat bezelstně, bez přetvářky. Styl života některých "lidí" je jim natolik cizí, že ho nemohou trvale přijmout.

ascending-into-the-stars-177610663-57a11b4d5f9b589aa91b25dc.jpg

 

 

 

 

 

SVĚTLONOŠI
ve snaze pomoci Zemi, vyslalo sem Světlo tisíce Světlonošů, jejich extrémně  silné duše mají zde, na Zemi šířit Světlo a Lásku. Nepoznáte je podle vzhledu, jsou lidmi jako všichni ostatní, ale kolem nich můžete vnímat neskonalé pocity klidu a míru. Říká se, že jeden jediný Světlonoš, dokáže zrušit vliv tisíců negativních lidí.
V současné době se probouzejí další, dosud "spící", Světlonoši a tisíce nových jich přichází.

 

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57058
Měsíc: 1256
Den: 49