Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Sfinga a její skrytá síla

Tajemství a poselství Sfingy

Sfinga a její skrytá síla

 

Stvořitelé věděli, že jejich vliv na lidstvo jednoho dne vystřídá doba Temna. A vytvořili proto monument, který přečká tisíce let Temnoty a až přijde čas na změnu, otevře se lidem a ukáže jim cestu.

Musel to být monument, který nedokáže zlomit ani zničit žádná síla, či bytost. Na ochranu Sfingy bylo užito řady Magií, ale Stvořitelé se spolehli především na Magii Lásky. Každý kdo přichází s cílem zneužít tajemství a znalostí zde uložených, střetává se s proudem Bezpodmínečné lásky neměřitelné síly. Bylo učiněno mnoho pokusů ovládnout Sfingu, především ze strany Orionců, ale například také temných vatikánských struktur či nacistů v době nedávné. Všechny ty, kdo se pokoušeli Sfingu ovládnout, zasáhla její magická ochrana, která v nich otevřela to nejlepší z jejich „lidství“ . Žádný z nich už nikdy, ani v žádném následujícím životě, nepokračoval ve svém snažení. Mnoho z těchto "nájezdníků" ji naopak dnes ochraňuje.

 

Sfinga je klíč. Je cestou, která spojí lidi i Vesmír. Otevře lidem, pokud budou připraveni, cestu ke hvězdám. Je v ní ukryto mnoho vědomostí zanechané nám tu civilizacemi, které na Zemi v dřívější době žili (Lemurie, Sirius, Plejády..).

Energetické programy Sfingy dodnes pečlivě sledují vše co se na Zemi děje. Sledují duše i srdce lidí. A trpělivě už tisíce let čekají až budou lidská srdce a jejich nositelé připraveni.

Cesta Mysterií Scarabea je jednou z možností jak se na na Nový věk připravit.

Na závěr ještě malé poselství Sfingy ..

 

Realitu dneška jste vytvořili svými skutky v realitě včerejšího dne, jestliže se vám tedy zdá vaše realita špatná, přestaňte naříkat, včerejší den už stejně nezměníte a myslete především na to, že právě dnes si vytváříte zítřek !

 

images.jpg

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 56878
Měsíc: 1160
Den: 38