Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Vesmírné krystaly

Jsou podstatou všeho...

Vesmírné krystaly

4-17-8-6-14-35-38m.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Jsou energetické nehmotné krystaly, které vytvářejí nejen fyzický vesmír ale i vyšší dimenze bytí. 

Jejich síť vytváří působení těchto krystalů

Krystal Stvoření

Krystal Vědění

Krystal Bezpodmínečné Lásky

Krystal Světla

Krystal Pravdy

Krystal Času

působení všech šesti krystalů pak propojuje působení krystalu sedmého 

Krystalu Věčnosti

Energetická síť těchto krystalů vytváří podstatnou část Vesmírného Květu života. Zasahuje však i do vyšších dimenzí tím, že spoluvytváří bariéru mezi materiálním a energetickým nehmotným světem. Avšak zároveň vytváří  i Světelnou část bariéry mezi Světlem a Prasvětlem, které je ještě vyšším stavem vibrací než je dimenze Světla.

Přes podstatný růst vibrací lidí jsme schopní vnímat doposud jen částečně jejich působení, vliv i jejich energetické vědomí.

Vesmírné krystaly nemají konkrétní přímé úkoly k lidem jako mají Zemské krystaly, ale přesto  je možné s nimi komunikovat a napojovat se ně, pokud je dokážete přesvědčit, že se nejedná jen o pouhou zvědavost či rozmar Ega, ale jde o důležité otázky či problémy, které nás trápí a potřebujeme je zpracovat.

Je si však třeba uvědomit, že energie tohoto krystalického pole je prakticky nezměrná a může být pro většinu lidí a jejich vědomí, při delším propojení , až devastující. Vibrace  lidí není na takto vysoké frekvence, jednoduše, připravena. Zátěž nízkých energií a zabudované nezpracované bloky, které si většina lidí v sobě stále nese, v takto vysokých frekvencích vytváří rezonance poškozující vědomou i nevědomou mysl i auru.  

Lidé sice nejsou připravení s nimi pracovat, ale přesto je čas hledat cestu i pro tato napojení. 

Aby bylo možné trvalejší napojení do systému vědomí těchto krystalů, bez obav o svou energetickou integritu, budou využívat osobní komunikační krystal, který si vytvoří na specializovaném semináři.  

Ze svého zvoleného libovolného krystalu po vložení  program HAEDESS (ke kterému na semináři dostanou přístup) , vytvoří komunikační krystal, přes  který se dokážou bezpečně propojit s polem a vědomím Vesmírných krystalů.

 

untitled-1.jpg

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57060
Měsíc: 1257
Den: 50