Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Atlantis - pád do temnoty 1.díl

Atlantida.. zmaření nadějí lidstva ? 

Díl prvý - Orionův pás

Právě zde na orionských planetách Theia a Valia, postupně začal Velký experiment.. jehož idea byla i důvodem ke stvoření vesmíru, jako takového.

Experimentu .. Svobodné vůle. Na vybraných planetách bylo umožněno lidem žít podle své svobodné vůle. Není to jednoduché, svobodná vůle  totiž nese v sobě i odpovědnost za své činy, ale také za osudy jednotlivců, či celých civilizací.

Cílem je pochopení smyslu života, nalezení rovnováhy mezi řádem a chaosem. Neboť jen tato rovnováha je cestou ke kýžené harmonii. Přemíra řádu nese v sobě sociální i duchovní smrt, vše je dáno a nic nelze změnit. Chaos je naproti tomu pohyb, ale bez řádu je to pohyb založený jen na náhodě, který nemá ani směr, ani cíl.

A právě oba extrémy byly, pro tuto chvíli, konečným výsledkem, kterým skončily oba první pokusy.

Theia je dnes planetou nespoutaných civilizací, divokých a krutých. Temná stránka duší, zde převládla a spolu s lidmi temnotě propadla i civilizace Hadů (Draků) , kteří měli být původně jejich souputníky a učiteli.

Valia je dnes planetou strojů, kde lidé jsou již jen bezvýznamnou veličinou, přežívající mezi dominující umělou inteligencí.

Třetí planetou experimentu je Gaia, Země.

Na rozdíl od planet Theia a Valia, je planetou – bytostí. I Stvořitelé hledají cestu, hledají nikoliv dokonalost, nýbrž cestu k ní a proto každá nová cesta nese v sobě i ponaučení z cest předcházejících.

Miliony  duší z orionských planet dostala možnost inkarnovat na Zemi, jako svou cestu k odčinění svých zklamání z předešlých životů. Mnohé duše oné šance skutečně využijí... leč mnohé pokračují ve své temné pouti. A spolu s nimi na Zemi přichází i Hadí temnota..

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57088
Měsíc: 1277
Den: 54