Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Smaragdová jezera Avalonu

Voda a Světlo, je nekonečné spojení...

Smaragdová jezera Avalonu

1_5espav4c5yn-boayqzj6-a.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

Voda a Světlo, je nekonečné spojení, které umožňuje přenos Světla do fyzické reality. Cesta vody, přírodní koloběh vody, je tak i cestou Světla, jeho koloběhem mezí Zemí a Vesmírem, mezi realitou fyzickou i energetickou.

 

Voda však neslouží jen k tomuto koloběhu. Hluboko pod povrchem země, stovky metrů v podzemí, se nacházejí jeskyně, které jsou zaplněny smaragdově zářícími vodami dávných mystických jezer.

Tato jezera jsou od pradávna (od dob tajemné Atlantis) neustále plněna Světlem Stvoření. Kdysi tato voda tryskala ve všech Avalonských chrámech, neboť právě ona je spojena se Světlem Grálu. Svatého Grálu, který je symbolickým vyjádřením energií Stvoření.

 

Po pádu Atlantis plamen Svatého Grálu uhasnul. Zůstaly jen legendy o nekonečném a marném hledání, zůstaly marné a zoufalé touhy lidí po opětovném zažehnutí tohoto plamene, jako symbolu Nového Věku a pádu temnoty. S uhasnutím plamene přestaly avalonské fontány tryskat tento smaragdový zázrak stvoření. Jezera ztratily své spojení s Avalonem a tím i s lidmi. Přístup k nim zablokovala silová pole temných magií, temné programy i temné bytosti, bezdušší. A pohřbily tak přístup k tomu, co temnota považovala za největší nebezpečí své existence.. Tvořící lidská srdce.

 

V posledních dvou létech však staré brány a bariéry mizí . Dávné přístupy se znovu obnovují. Propojení jezer a nového Avalonu je opět obnoveno, protože plamen Grálu byl opětovně zažehnut.

 

Není však doposud možné se na Smaragdová jezera přímo napojit. Je to možné jen prostřednictvím těch lidí , kdo tímto byli pověřeni a mají přístup ke Světlu Grálu i Avalonským jezerům.

Navzdory tomu se však energie Stvoření přesto k lidem dostávají. Jezera rezonují s prameny vod. Pramenité vody tak postupně přebírají energie jezer a jejich prostřednictvím se znovu dostávají k lidem.

Jakmile budou nastaveny cesty ke všem pramenům i očištěny přístupy ke všem Avalonským  jezerům po celém světě.. Jakmile světlo Grálu zesílí , podpořeno láskou lidí, obnoví se i avalonské chrámy se svými smaragdovými fontánami.

image.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Pak už lidé nebudou potřebovat prostředníky a průvodce pro svá spojení se smaragdovými vodami.

 

Pro život lidí, pro smysl jejich existence, jsou totiž chrámy i fontány nenahraditelné. Dávají lidským srdcím možnost i sílu tvoření. Možnost formovat si svou realitu tady a teď, podle tužeb svých srdcí a nebýt jen ve vleku svého strachu, emocí a nezvládnutého ega či vnitřního temného Já.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 57139
Měsíc: 1313
Den: 66